Firmafester &

Events

Få kollegaer og kunder helt op foran

Er det alt for længe siden, I havde en ordentlig, fælles live-oplevelse? Skal I holde fest, konference, en event eller bare være sammen? Lad os i samklang give folk den belønning, de fortjener.
 
PDH’s samarbejdspartner Music&Me har masser af erfaring, de bedste kontakter til både artister, lys, lyd og afvikling og alle de muligheder, du kan drømme om til at løse opgaven.
 
Her får du kvalificeret hjælp fra den første idé eller behov, til alle går glade hjem. Du undgår at booke noget forkert, fordi vi er eksperter i at se sammenhængen mellem oplevelsen og publikum, du undgår at lave et skævt flow på aftenen, da vi gerne rådgiver dig om, hvad der virker hvornår, og du undgår alle de små, naturlige faldgruber, der let overses, når man ikke har musik- og showproduktion som levevej.
 
Music&Me har mere end 14 års erfaring, en hel musikbranche at trække på og masser af idéer og energi til at hjælpe dig helt igennem, få lavet de rigtige aftaler og få mest for pengene til arrangementer, som du kan glæde dig over at invitere til.
 
For Music&Me er det vigtigt, at musik tages personligt. Intet kan ryste mennesker sammen som musik, når den rammer plet.

Hør mulighederne først - få vores

Nyhedsbrev