Ude af Kontrol pressebillede

Ude Af Kontrol

Explore on

Book Ude Af Kontrol hos PDH Music - officielt bookingbureau

UDE AF KONTROL – SOMMER 2024

Englando, Balken og Munken har i et halvt årti skabt en bølge af hits og netop nået en milepæl med mere end 320.000.000 (!) streams, alene på Spotify, hvor drengene i den grad er vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. På trods af meget begrænset kommerciel support har Ude Af Kontrol formået at vokse sig til et af de største artister herhjemme, både målt på antal af streams samt tilslutningen til deres koncerter.

Drengene er, som navnet lægger op til, kendte for at skubbe til grænsen og det er ikke unormalt at en UAK-koncert bliver stoppet undervejs grundet et for vildt publikum.

Senest har UAK overgået alles forventninger med en totalt udsolgt spillestedstour i foråret 2023. De lagde også landets festivaler ned i sommeren 2023 hvor deres hårdtpumpende energi underholdte tusindvis af festivalgæster – hvor specielt Bøgescenen på Smukfest var en uforglemmelig aften.

Den dynamiske trio er nu klar til at tage deres sommertour et skridt op i størrelse, energi og vildskab. Sommeren 2024 bliver Ude Af Kontrol!

Du vil downloade en .zip-fil med alt materiale

Booking

Malte Birkelund Erbs

Booking Agent

Micky Pramming

Director & Booking

Booking