Svea S

Explore on

Book Svea S hos PDH Music - officielt bookingbureau

Siden vi i 2020 for første gang hørte om Svea S er der sket meget i den unge spirende musikers verden. Debutsinglen Langt Imellem vandt stort indpas i radioen, med bl.a. 20 ugers indpas på airplay top-20 charten. Med udgivelsen af den guld-certificerede hitsingle Hey Far, fastslog Svea S for alvor sin plads som etableret kunstner. Sidstnævnte slog alle danske rekorder for brugervideoer på TikTok, blev valgt som Ugens Uundgåelige på P3, og lå #30 på den danske Spotify-chart. Den seneste udgivelse fra Svea S var featuresinglen med Malte Ebert Mindst Ondt. En single der viste en mere humoristisk tilgang til sangskrivning, men som samtidig var en ekstremt helstøbt popsang, med top-3 resultat på den danske airplay-chart og #34 på Spotify-charten til følge.

Udover udgivelserne er andre aspekter af Svea S’ karriere også blomstret. Udsolgt dobbeltkoncert på Hotel Cecil, veloverstået spillesteds tourné i efteråret 2023, flere festivalshows, samt nærmest fuld plade på Tv-optrædener. Bl.a. med sin egen rendering af Dansevise som underholdning til DRs visning af det danske Melodi Grand Prix, og fremførsel af singlen Mindst Ondt i TV2s ”Vild Med Dans”.

Den seneste single fra Svea S, Tro Mig Jeg Vil Være Der, markerer et skifte i hendes udgivelser. Denne gang er der kommet mere tempo og drev på produktionen, mens sangskrivningen har omdrejningspunkt i en problemstilling som mange, især unge, kan relatere til. Hvem er jeg? Og er min identitet, og mit kærlighedsliv, nødvendigvis så endimensionelt som jeg har gået og troet?

 

Du vil downloade en .zip-fil med alt materiale

Booking

Giovanni Gambino

Booking Agent