Kellermensch booking live koncert

KELLERMENSCH

Explore on

Book KELLERMENSCH hos PDH Music - officielt bookingbureau

Det vestjyske livefænomen er for alvor opsteget fra kælderdybet med ’Capitulism’, det længeventede 3. album fra Kellermensch. Albummet har modtaget stor ros fra hele anmelderkorpset og bandet blev nomineret til GAFFA AWARDS 2023 i kategorierne ’Årets Danske Udgivelse’ og ’Årets Danske Rockudgivelse’.

Med deres unikke kombination af trædeorgel, violiner, forvrængede guitarer, dundrende trommer og tordenbrøl har sekstetten de seneste år genopvakt rockmusikken og på scenen udviklet sig fra kompromisløst, larmende rockband i den esbjergensiske undergrund til internationalt koncertfænomen, der bevæger sit publikum med smukke, intense, smertefulde og voldsomme liveoptrædener af dramaturgiske dimensioner. Dette har ført dem til Europas største scener herunder Rock Am Ring, Rock Im Park, Wacken og herhjemme alt fra Roskilde Festivals Orange Scene til Copenhell og Tønder Festival.

Når koncertfænomenet nu igen drager afsted i det nye år, drejer det sig om udvalgte festivaler, der atter vil bringe den berygtede sekstet rundt i det meste af det danske land på deres til dato længste og bredeste tour. Og meget tyder på, det bliver med et nyt album i ryggen.

Du vil downloade en .zip-fil med alt materiale

Booking

Jon Lynge Larsen

Booking Agent