Kasper Winding 2022 foto

Kasper

Winding

Explore on

Book Kasper Winding hos PDH Music - officielt bookingbureau

Kom med ind i troldmandens hemmelige værksted, når Kasper Winding inviterer indenfor i ”sin verden” og udfolder sit musikalske liv.

Man kan ikke komme udenom Kasper Windings utallige film-scores og hans store hits som også har været udgivet af andre sangere. Og så er der et hav af materiale som mange ikke kender, også materiale der endnu ikke har set dagens lys.

Kasper Winding tager i foråret 2023 på tour med et lille band. Om koncerterne udtaler Kasper selv:

”Sidste gang jeg spillede live var i 2019, det var også første gang jeg for alvor havde turneret i næsten 10 år. Det var solo, med mit lille studio, for at teste mig selv og at vække musikeren og sangeren i mig, efter mange år som film komponist og producer. Jeg tænkte også “Er der nogen som gider komme til de her koncerter”. Svaret var et rungende JA, med mange publikummer hele vejen rundt. Meget af tiden sad nerverne i halsen på mig, med alt det jeg skulle spille og huske, uden sikkerhedsnet og uden hjælp fra andre end min lydmand. Men som turen skred frem faldt mine nerver lidt til ro, og endte med at nyde hvert et minut på scenen.

Planen var et jeg skulle have fortsat, men så kom corona og lukkede den drøm. Til gengæld gav det plads til at jeg kunne indspille min albummet “The Test Of Time part 1”, som bar præg af den legesyge og lethed jeg følte til sidst på solo turneen. På den tour fandt jeg også ind til nogle af de ældre numre igen.

Nu er jeg ved at færdiggøre “The test Of Time part 2” og i den anledning tager på en lille turne i Danmark til april 2023. Jeg glæder mig og kan mærke nerverne melde sig igen. Men denne gang har jeg et mindre band at lege med. Håber at se jer ude til koncerterne.”

Booking

Henrik Seifert

Director, Booking & Management