JJ Paulo

Explore on

Book JJ Paulo hos PDH Music - officielt bookingbureau

Blodet er afrikansk, sindet er midtjysk – og hans musikalske udtryk og showmanship på scenen er af så høj international kvalitet, at den anerkendte BBC RADIO vært Raffaella Coleman udtrykte: “JJ, you are an absolute star and when you blow up don’t forget about us”.

JJ Paulo er født i Tanzania, hvor musik og dans ofte er et kollektivt anliggende og hvor alle deltager. Sådan er det også til JJ Paulos koncerter. Her leveres afrikanske rytmer med selvtillid, charme, humor og ikke mindst utrættelige energi, som resulterer i smil, grin og ild i fødderne hos publikum. At være til en af JJ Paulos koncerter er som at få et kys af afrikansk kultur – en kultur Paulo ønsker at sprede i hele verden. Paulo har netop selvudgivet sin tredje ep ”JORAM”, som er blevet modtaget med et væld af roser fra blandt andet BBC Radio, MTV Africa og KEXP. I Danmark er JJ Paulo gået fra at være en upcoming musiker til at blive en etableret musiker. Vejen hertil gik via et udsolgt Lille Vega i 2021, samt koncerter på Roskilde festival 2022, Go’ morgen Danmark og en optræden til FIFAe nationscup finalen i Bella Arena. Højdepunktet kom dog i efteråret 2022 hvor JJ Paulo på egen hånd formåede at fylde Store Vega.

2023 bliver året hvor Paulo begynder sin lange rejse mod et internationalt gennembrud. Han har allerede fået international anerkendelse for sin musik i form af et interview og optræden på det Seattle baserede KEXP (2.3 mil youtube subscribers). Derudover er han blevet interviewet og spillet på BBC RADIO ad flere omgange og D.20. januar er Paulo booket til at spille ved Eurosonic festival (europas største branche festival). Afrikansk musik nyder en enorm popularitet i hele verden og det er kun et spørgsmål om tid før JJ Paulo gør det samme. – Velkommen til lyden af Afrika.

Du vil downloade en .zip-fil med alt materiale

Booking

Mathias Binder

Booker