Hedegaard

Explore on

Book HEDEGAARD hos PDH Music - officielt bookingbureau

Siden udgivelsen af det uofficielle remix af Dr. Dres “The Next Episode” i 2011, som introducered publikum til HEDEGAARDs unikke lyd, har han stået bag flere af de største danske hits i det sidste årti; og genereret mere end – vanvittige – 1,4 milliarder streams på tværs af streamingtjenesterne.

“Happy Home” feat. Lukas Graham og “Twerk It Like Miley” med Brandon Beal og Christopher, er blot et par af de hits, som HEDEGAARD har udgivet og produceret gennem senere år, hvilke har resulteret i flere #1 hits i Danmark og udlandet, inden han vendte sit fokus tilbage mod klubberne.

På singlerne “JUMANJI” og “SA-MY-D” vendte HEDEGAARD tilbage til den rap-club-fusionslyd, han opfandt for år tilbage, hvilket førte til det store gennembrud og gav ham den ubestridte titel inden for clubmusikken, som “Kongen af Car Music”. Udgivelsen af singlen “ALL DESIGNER” havde et globalt impact, med #1 placeringer i Sydeuropa, Baltikum og Kina; fulgt op af singlen “JEEP”, som den første udgivelse under en ny kunstner- og labelaftale med verdens førende label inden for
clubmusik, Spinnin Records; indeholdende flere singler, og lanceringen af hans eget pladeselskab OneHundred, med fokus på yderligere udvikling af den verdensomspændende Car Music trend.

Udgivelsen af singlen “NYC BABY” og den lokaliserede version “BEIJING BABY” – som blev udgivet eksklusivt i Kina – gav HEDEGAARD endnu en førsteplads på QQ Musics EDM Chart, og opfølgeren “BORED” strøg direkte i top20 , og blev HEDEGAARDs fjerde top20-hit i træk; hvormed han igen understregede sin status som den hotteste nye internationale EDM-kunstner i Kina, i 2023.

I en genre domineret af ghost-produktioner er HEDEGAARD 100% selfmade kunstner; først og fremmest grundet at han er en gudsbenådet musiker, som senere blev DJ – i dén rækkefølge.

Det månedlige lyttertal på Spotify varierer mellem 1,3 til 1,7 millioner, og det samlede streamtal i 2022 på platformen, var mere end 54 millioner (over 1 million streams om ugen); tal opnået alene ved organisk vækst, hvilket fører til den eneste konklusion: Publikum elsker lyden af HEDEGAARD.

Præstationerne er helt uden sidestykke, for en dansk clubartist; og med førnævnte internationale kontrakt og snarlige turnéer i Asien og USA, er HEDEGAARD-eventyret kun lige begyndt…

Du vil downloade en .zip-fil med alt materiale

Booking

Andreas Holmsgaard

Booking Agent & Production