Hedegaard

Explore on

HEDEGAARD er selvgjort på alle fronter i musikbranchen; Han er musiker til benet, og producerer selv sine udgivelser, hvilke han hidtil har udgivet på sit eget pladeselskab “LOUDER Records”.

Siden HEDEGAARD udgav sit uofficielle remix af Dr. Dre’s ”The Next Episode” i 2011, hvor han introducerede publikum for sin unikke lyd, har han stået bag flere af de største danske hits i det foregående årti, som tilsammen har genereret mere end 1.3 milliarder streams på Spotify.

”Happy Home” med Lukas Graham, ”Twerk It Like Miley” med Brandon Beal og Christopher, og senest ”Hey Ho” med Ude Af Kontrol, er blot nogle af de hits, den træfsikre producer har udgivet over de seneste år, med flere #1 placeringer i ind- og udland til følge.

På singlerne”JUMANJI” og ”SA-MY-D” oplevede HEDEGAARD stor support fra udenlandske stjerne DJs som The Chainsmokers, Alan Walker, Showtek og Bingo Players. En support som blev bemærket af verdens største pladeselskab indenfor clubmusikken Spinnin Records, med hvem han har indgået aftale om flere singleudgivelser, startende fra det sene efterår 2022.

HEDEGAARD er selvgjort på alle fronter i musikbranchen; Han er musiker til benet, og producerer selv sine udgivelser, hvilke han hidtil har udgivet på sit eget pladeselskab “LOUDER Records”.

Det månedlige lytterantal på Spotify spænder mellem 1.4 til 1.7 millioner lyttere; tal som er opnået uden support, muskler og marketing-maskineriet fra et major pladeselskab, med store kampagner på sociale medier. HEDEGAARDS bedrifter er alene bygget på organisk vækst og giver kun ét rungende facit: Publikum elsker musikken. Præstationerne er i en klasse helt for sig i det danske clubmarked og med et nyt album sat til udgivelse i September 2022 og førnævnte internationale pladekontrakt i baghånden, kan det meget vel vise sig, at vi kun har oplevet begyndelsen på eventyret og historien om HEDEGAARD…

Du vil downloade en .zip-fil med alt materiale

Booking

Andreas Holmsgaard

Booker