D-A-D

Explore on

Book D-A-D hos PDH Music - officielt bookingbureau.

D-A-D er en sand institution i dansk musik og har lige siden deres internationale hit ”Sleeping My Day Away” fra 1989 befundet i den danske rocks absolutte superliga. De tager i år hul på deres 39. år i gamet, og de akkurat lige så vilde, velspillende og autentiske som altid! Bandet har gennem årene defineret sig selv gennem en helt unik musikalsk profil, intens spilleglæde og masser af humor, der i dag brænder mere igennem på scenen end nogensinde før. Der er rå rockpower på tanken, når de fire forvoksede drengerøve starter motoren og trykker pedalen i bund!

Musikken spænder over alt fra hektiske hurtigrockere til medrivende ballader – alt sammen direkte fra hjertet: D-A-D spiller adrenalinbrusende actionrock tilsat elementer af blues, cowpunk og country, og den tidløse rock’n’roll i bandets imponerende bagkatalog er en vigtig del af den danske musikhistorie, som stadig i dag fortryller både yngre og ældre generationer af rockfans.

D-A-D har gennem snart fire årtier altid haft modet til at forny sig selv og deres musik uden at læne sig tilbage og hvile på laurbærrene. Bandet har turneret Europa tyndt og besøgte sidste år også Australien, og de spiller deres første 2023-show i USA. Når de ikke er ude og erobre nye kontinenter, arbejder de lige nu på et helt nyt album hjemme i København.

Du vil downloade en .zip-fil med alt materiale

Booking

Micky Pramming

Direktør & Booker