Annika

Aakjær

Explore on

Book Annika Aakjær hos PDH Music - officielt bookingbureau

Annika Aakjær og hendes band er klar til at indtage landets scener til efteråret 2024 med en masse nye sange. Det sidste års tid har været dedikeret til sangskrivning og indspilning af nye numre sammen med hendes faste producer, svenske Johan Eckeborn.

Efter den sidste turné i foråret 2022, er de nu klar til at drage rundt i landet igen med stop bl.a. i Vejle, Esbjerg, Birkerød og Struer. Men selvfølgelig er landets fire største byer også på plakaten, og i København er det Store Vega som danner rammen.

“Musik er min måde at forbinde med verden på, og på denne turné ser jeg virkelig frem til at skabe den forbindelse og dele de øjeblikke med mit publikum. Der noget magisk ved at optræde live, det er som om musikken får et helt nyt liv, når den bliver delt med andre” – siger Annika Aakjær.

Siden hendes debut med albummet ‘Lille Filantrop’ tilbage i 2008, har Annika Aakjær stået som en markant stemme på den danske musikscene. Hendes evner som sanger, komponist og tekstforfatter er uomtvistelige, og hun formår med sine syleskarpe og selvudleverende fortællinger og sange forsat at overraske sit publikum. Gennem årene er Annika vokset både som kunstner og som menneske, og hendes stærke forbindelse med sit publikum har gjort hende til en af landets mest elskede og respekterede kunstnere, både på spillesteder og festivaler.”

Du vil downloade en .zip-fil med alt materiale

Booking

Malte Birkelund Erbs

Booking Agent