The Jerryz

Explore on

Der er landet en udenjordisk raket på den danske musikscene. På siden af den står der ‘The Jerryz’ med store farverige bogstaver. Indeni er alle vægge dækket af diskolys. Og ud af den træder en dynamisk duo der med glimt i øjet, og rockstar-attitude kan få alle med op på dansegulvet.

ed inspiration fra 60’ernes rock, 70’ernes disco, 80’ernes pop og nutidens hiphop beskriver The Jerryz deres lyd som ’’følelsen af at lande et rumskib på en fremmed planet uden kendskab til reglerne eller kulturen. Man får lov at starte forfra, og gøre lige hvad man har lyst til’’.

I 2022 blev The Jerryz udvalgt som en af de ti finalister i DR’s Karrierekanonen og formåede hertil at komme videre som en af de sidste fem til finalen i DR’s Koncertsal. Her beskrev DR P3 vært Pelle Peter Jencel blandt andet ’’The Jerryz er det store popnavn, vi ikke vidste, vi havde fortjent. Der er så meget energi, melodi og power i deres musik. Selv hvis du hader dem, elsker du dem lidt.’’.

The Jerryz omfavner alsidighed og hylder de gode stunder i deres ørehængende dansenumre. De formår at skabe en glødende stemning i et lovløst lydunivers bestående af opløftende melodier, groovy rytmer og charmerende tekster.
’’at gøre hvad der føles bedst’’ er The Jerryz’ mantra, og det er netop denne frihed, The Jerryz ønsker at dele med deres lyttere.

Booking

Giovanni Gambino

Booker

Mathias Binder

Booker

Booking