SVEA

Explore on

Book SVEA hos PDH Music - officielt bookingbureau.

Når man er født tre dage før det nye årtusind, så har man ret til at kalde sig selv ”The Last 90’s bitch”, men SVEA’s forhold til 90’erne sluttede ikke just i December 1999. På den nye single ”Iconic” bringer SVEA det sprudlende og sjove årti retur, dog filtreret med vores intense nutidige realitet og en ironisk distance. Med en stærk pop-lyd som både er dragende og legende, samt glorificerer 90’ernes popkultur, så er er sangen i sandhed endt Iconic. Sangen er den første i rækken af sange, der udkommer inden debut-albummet lander næste år. ”Det her er sådan albummet startede” forklarer SVEA og fortsætter ”med følelsen af at jeg gerne ville tilbage til 90’erne, at jeg var født i det forkerte årti. Den naive vibe, som en stor del af pop-kulturen havde i 90’erne og start 00’erne, kan virkelig løfte mig ud af mine mere mørke sider, som jeg har kæmpet en del med siden barndommen”. ”Iconic” er produceret af SVEA’s faste producer Anton Hård (Iggy Azalea, JoJo og Olivia O’Brien).

Den 22-årige Svensk-græske popsanger fra Stockholm fik sin første pladekontrakt, da hun var 17 år og nu 5 år senere er hendes debut-album på trapperne. Alle sangene på den kommende plade har dybe rødder i SVEA’s personlige liv, samtidig med at de trækker tråde til velkendte aspekter fra tidligere årtiers popkultur. De nye sange er skrevet med en række af SVEA’s faste producere og sangskrivere (Anton Hård, Celine Svanbäck og Jeppe London Bilsby).

De bliver et soleklart nyt kapitel ifht. hvor SVEA kommer fra musikalsk. Selvom hun har tæt på 100 millioner streams, flere guld og platinplader og en Europatour i rykken så skulle der ske noget nyt og anderledes efter pandemien. ”Jeg fandt ud af at jeg var træt af at skrive tunge og melankolske sange. Jeg ville hellere lave sange som får folk til at smile, le og danse” fortæller SVEA om det kommende album, som vi kan glæde os til i 2023.

Du vil downloade en .zip-fil med alt materiale

Booking

Mathias Binder

Booking Agent