Rikke

Darling

Explore on

Rikke Darling er Danmarks førende kvindelige DJ, hvilket hun indtil videre har cementeret udgivelsen ”Giv Mig Coco”, som nærmer sig 3.500.000 streams på Spotify. En udgivelse hun både udgav og promoverede selv, på sit eget pladeselskab “Golden Records”.

Rikke er DJ med store bogstaver, og har med nordjysk ydmyghed og målrettethed taget den lange hårde rejse, fra de mindste scener og pulte, startende med et mangeårigt residency på Aalborg natklubben “Stygge”, til en national clubtour, på landets største natklubber.

I sommeren 2022 brød Rikke – som den første danske kvindelige DJ – en enorm barriere for kvinder i clubmusikken, ved at tage skridtet ind på nogle af landets allerstørste festival scener, med shows på bl.a. Smukfest, Tinderbox, Skive Festival og Kløften Festival; hvor hun på sidstnævnte festival efterhånden har oparbejdet sig en status som kultfigur, med tilbagevendende shows, efter stor efterspørgsel fra publikum, over de sidste år. 2022 blev også året, hvor Rikke spillede sin første internationale festival, da hun blev booket af den norske EDM-festival “Sydli”.

Rikke er blevet symbolet på kvinders fremdrift i et ellers nærmest hermetisk lukket land og miljø, kun forbeholdt mænd – og modtager jævnligt beskeder fra piger og kvinder på de sociale medier, for hvem hun – med sit store gåpåmod og troen på sine drømme – er en enorm inspiration og et forbillede, i deres drømme og jagt på at slå igennem, som DJs.

Succesen er også blevet bemærket af landets største pladeselskaber, og en større budkrig om hendes underskrift endte ud med indgåelsen af en pladekontrakt via Warner Music Danmark. Således ser hun nu frem mod et spændende år, som udover mange shows i en tætpakket kalender, også byder på flere store udgivelser, med hvilke hun tager yderligere banebrydende skridt for sig selv, og alle landets øvrige kvindelige DJs.

Du vil downloade en .zip-fil med alt materiale

Booking

Micky Pramming

Direktør & Booker