Rebecca Lou

Explore on

Rebecca Lou

I foråret 2022 udgav Rebecca Lou den rebelske ‘DREAMGRRRL’ og nu er hun klar med den mere eftertænksomme opfølger ‘Heaven Or Hell’ – en sang om hvordan livet kan føles som et virvar af både ‘heaven’ og ‘hell’ på én og samme tid. ‘Heaven or Hell’, er produceret i samarbejde med Ole Bjørn og Daniel Scheffmann.

Livet er aldrig udelukkende en dans på roser, men det er heller ikke kun død og ødelæggelse – det er et smukt kaos af alting på én gang. Det viser Rebecca Lou på sin nye single ‘Heaven or Hell’, som er ærlig, modig – og fuld af energi.

»Der er rigtigt mange ting jeg gerne vil. Jeg vil turnere hele verden, forfølge mine drømme og stille mig op og være et pisse sejt menneske, men jeg blir også sygt bange og ængstelig og fanget i mit hoved, for det kræver vildt meget af én hele tiden bryde ud af sin comfort zone og turde være modig. Livet er konstante op- og nedture og det er okay. Så må man se om det ender med at blive heaven eller hell. Sikkert begge dele«, fortæller Rebecca Lou om singlen.

Følg Rebecca Lou:
Instagram | Facebook | TikTok 

Booking

Mathias Binder

Booker