Olivver

Explore on

Book Olivver hos PDH Music - officielt bookingbureau

Olivver er ægte, ærlig og hundrede procent sin egen. Dette skinner igennem fra første gang du stifter bekendtskab med ham. Han bærer følelserne uden på tøjet og hans tekstunivers kredser ofte om komplekse og sårbare emner. Men det er ikke det eneste Olivver kan. Med de seneste par singler “Uheldig” og især “Noget Andet” bliver der prikket hul på en mere uptempo stil der både kan danses og festes til, og som er blevet taget rigtig godt imod.

Genremæssigt spænder Olivver over et bredt spektrum, men produktionerne befinder sig primært i urbangenren fokus på rap, sang og catchy melodier. Olivvers debutalbum “Vågen” udkom i maj 2021, hvor de første singler ”Lige Nu” og ”2 mod 1” hurtigt blev fan-favoritter. Hans kombination af karakteristiske elementer fra hiphop som melodiske 808-beats og autotunet sang-rap tilsat en veludført popæstetik, indbragte ham en fire stjerners anmeldelse hos Soundvenue.
I november samme år gav han en komplet udsolgt koncert på Hotel Cecil i København, og i maj måned 2022 et fyldt Lille Vega. I 2023 er der ny musik på vej fra stjernespireren og i øjeblikket er Olivver aktuel med sin nye singler “Noget Andet” og “Uheldig” som begge røg direkte ind i top- 100.

Du vil downloade en .zip-fil med alt materiale

Booking

Malte Birkelund Erbs

Booker