LIVLØS

Explore on

Book LIVLØS hos PDH Music - officielt bookingbureau

Den danske melodøds-kvintet LIVLØS fortsætter med at levere deres hårdtslående fusion af tunge grooves og melankoli – med stærke rødder i både de amerikanske og skandinaviske metaltraditioner.

Bandet er for nyligt vendt hjem fra deres første internationale turné og viser ingen tegn på at sætte farten ned! Med et nyt album på vej kan LIVLØS’ energiske liveshow opleves i løbet af året, hvor de blandt andet vender tilbage til mægtige COPENHELL.

Siden udgivelsen af deres dybt personlige debutalbum “Into Beyond” (2018), som skildrede bandets rejse gennem personlige traumer, sorg og tab, er de fortsat med at vokse, hvilket giver sig til kende i både sangskrivning og teknisk kunnen.

Deres andet album “And Then There Were None” (2021), udgivet af Napalm Records, lød mørkere, mere ambitiøst og mere storslået, hvilket gav genklang hos både fans og anmeldere. Dette sikrede bandet deres anden nominering for ‘Årets Danske Hard Rock/Metal Udgivelse’ af musikmediet GAFFA.

LIVLØS har netop indspillet deres tredje album og lover en værdig opfølger på alle parametre!

“Disse numre skubber grænserne for vores evner, samtidig med at de skaber et dynamisk univers af brutalitet og melankoli. Vi har derudover budt en ny mand velkommen i vores rækker, der har tilført en ekstra dimension og bragt os tættere på den lyd, der definerer os som band. Dette album er vores absolut bedste hidtil!”

Du vil downloade en .zip-fil med alt materiale

Booking

Mathias Binder

Booking Agent