LIVLØS

Explore on

Det danske metalfænomen LIVLØS har med en aggressiv og melodisk dødsmetal etableret sig som et nyt uomgængeligt navn på den internationale metalscene

LIVLØS skaber musik fra et dybt personligt og ærligt sted, og bandets nye album ‘And Then There Were None’ er som følge heraf blevet et ambitiøst, storslået og intenst metalværk, som tematisk går dybt ind i livet og døden på flere niveauer.

LIVLØS blev dannet i 2014 og udgav herefter deres debut-EP, som fik stor national bevågenhed. I 2018 så bandets debutalbum ‘Into Beyond’ dagens lys og banede vej for talrige koncerter på blandt andet Copenhell, SPOT og Eurosonic. Bandet har sidenhen indgået kontrakt med det internationale metalselskab Napalm Records.

Lyrisk set omhandler deres nye album ‘And Then There Were None’ livet og døden på såvel personlige, strukturelle og kosmiske niveauer – og det gode og onde ved begge. Teksterne udgøres af personlige historier og emner grundet i de tragedier, den sorg og de mentale tilstande, som ofte har været en del af bandets realitet.

Dødens smerte er uløseligt forbundet til livet og kærligheden, og som sådan er vi alle lige i tilværelsens cyklus og dens evige dualitet – vi må fødes og leve med alt hvad det indebærer, og siden må vi visne, sige farvel og dø.

Du vil downloade en .zip-fil med alt materiale

Booking

Mathias Binder

Booker