Lærke Kløvedal

Book Lærke Kløvedal hos PDH Music - officielt bookingbureau

Lærke Kløvedal (f. 1978, Amager) er uddannet filmproducer fra Super16 og arbejdede 10 år i den danske filmbranche, blandt andet som assistent for filminstruktør Thomas Vinterberg. I 2013 blev hun uddannet journalist fra SDU. Efterfølgende arbejdede hun i en årrække som journalist for DR, bl.a. på Deadline2. sektion med Adam Holm og som redaktionschef på Quizzen med Signe Molde. Hun debuterede som tv-vært på DR K-programmet, ”Lærke møder…”, hvor hun interviewede store, danske skuespillere.

Lærke Kløvedal har siden 2019 været vært på programmet Det sidste måltid på Radio 4 – et program, som hun selv har udviklet og som er Danmarks mest downloadede portrætprogram. Det sidste måltid vandt Prix Audio for Årets Samtale i 2021.

Derudover er hun madanmelder på Politiken og den eneste kvindelige madanmelder på landsdækkende danske dagblade.

Lærke Kløvedal er opvokset i Thy med sin mor. Hendes far var forfatter og kaptajn Troels Kløvedal, der døde i 2018. I dag bor hun på Amager med sin kæreste og deres tre sammenbragte drenge.

Lærke Kløvedal er en efterspurgt gæst i de danske medier og taler oftest om mad, kultur, eksistens, og balancen mellem arbejde og privatliv, mellem det professionelle og det private.

Du vil downloade en .zip-fil med alt materiale

Booking

Jon Lynge Larsen

Booking Agent