Karl William

Karl William

Explore on

Book Karl William hos PDH Music - officielt bookingbureau

Århusianske Karl William blev i 2015 tildelt P3 talentprisen ’ for sin stærke debut’, og året efter vandt han så selve hovedprisen ved P3 Guld, nemlig P3 Prisen og har siden da haft imponerende succes på dansk radio med en lang række udgivelser, se herunder. Karl William er i øjeblikket i fuld gang med at skrive og indspille ny musik til sin kommende udgivelse.

Den højeste placering på den danske airplaychart 2x #1 med singlerne; ’Forfra’ og ’Samme Vej’ (Duet med Burhan G, der i 10 uger lå som #1 på dansk radio).

De tre singler ’Under Solen’, ’Selvom Du’ og ’Blind igen’ opnåede alle den næst højeste placering på airplaycharten #2, og sangen ’ Om Igen’ fra 2017 nåede en tredjeplads på airplaycharten. I 2017 var Karl William som 22-årig den yngste deltager nogensinde i Toppen af Poppen sammen med blandt andre Michael Falch, Caroline Henderson og Søren Huus.

Karl William har desuden haft ikke mindre en 4 x P3’s Uundgåelige: 2016 ’Alt Er Fint’, 2017 ’Forstenet’, 2017 ’Om Igen’ og senest i 2022 med ’Tæt På’ (feat. Kidd)

Albummet ’Ren’ udkom i januar 2022 til ros fra både fans og anmeldere. Soundvenue gav 4 stjerner og skrev ”Karl William laver en 180-graders vending og filosoferer over tiden på det hiphoppede album ’Ren’.

Gaffa kvitterede ligeledes med en 4-stjernet anmeldelse og beskrev albummet som ”et skarpt højresving væk fra popmotorvejens midterspor”.

 Politiken sendte 4 hjerter afsted og mente at ”Karl William er vendt tilbage til den r&b, hvor det hele begyndte”.

 

Udgivelser:

’Døende’ Ep fra 2014

’Placebo’ Debutalbum fra 2015

’Livet’ EP fra 2016

”Livet, faldet & alt det andet” fra 2018

’Ren’ album fra 2022

 

Følg Karl William her:

Facebook

Instagram

Du vil downloade en .zip-fil med alt materiale

Booking

Giovanni Gambino

Booker