Josie Amadonna

Explore on

Book Josie Amadonna hos PDH Music - officielt bookingbureau.

23-årige Josefine Amalie Vinther Møller laver musik under navnet Josie Amadonna, med en attitude som på én og samme tid er både charmerende og flabet. Med en dragende stemme og kække rim tager hun dig med ind i et eksplosivt lydunivers af energiske hiphop- og r’n’b-produktioner.

Josie er opvokset i den lille vestjyske by, Mejrup kirkeby, hvor ingen skiller sig synderligt ud. Det er dog ikke til at se på hendes spydige raplinjer, som er fulde af power og kærlighed til sig selv. Hendes tekster tager udgangspunkt i egne følelser, og handler om alt fra fest og farver, til når det hele føles ‘Op ad bakke’.

Josies flabede punchlines og konstant skiftende flowskemaer rammer som en lavine af selvsikkerhed og energi. Hun er helt sin egen, og med en rå ærlighed håber hun at inspirere andre til at tro på sig selv og udleve deres indre ‘bad ass bitch’.

Josie Amadonna er de seneste år stormet frem på den danske musikscene, og er blevet kaldt dansk hiphops nye monark. Hun var blandt de fem finalister i Karrierekanonen, spillede til Vegas Udvalgte og hendes singler ‘Donkey Kong’ og ‘Shopaholic’ strøg direkte ind på P3’s rotations liste. Singlen ‘Op Ad Bakke’ blev desuden kåret til Ugens Voice Choice.

Du vil downloade en .zip-fil med alt materiale

Booking

Mathias Binder

Booker