Josephine

Philip

Explore on

Book Josephine Philip hos PDH Music - officielt bookingbureau

Sanger og komponist Josephine Philip har længe været en vigtig del af den danske musikscene med samarbejder som Darkness Falls, Trentemøller, JaConfetti mm. Nu er hun klar med solodebutalbummet We Get Lost And Found, som udkommer i maj 2022. Hun er inspireret af et væld af kunstneriske udtryk; korværker, samtidskunst og performance, jazzstandarder, eksperimentel musik, film, litteratur og klassisk musik, referencer som hun trækker på i sine poetiske fortællinger.

Josephine Philip er en del af duoen Darkness Falls. Hun var halvdelen af ​​den dynamiske duo JaConfetti, var grundlægger af kvinde-ska-bandet Favelachic og den populære DJ duo Dullen & Dyken. Hun har skrevet sange og optrådt med Anders Trentemøller, og har for nylig samarbejdet med den tyske komponist og musiker Christian Löffler.

Hun er medskaber og den ene halvdel af ​​performance duoen Philip | Schneider – en eksperimentel duo med den ene fod rodfæstet i lyd og den anden i billedkunst. Siden dannelsen i 2019 har ensemblet allerede været at finde på nogle af de mest indflydelsesrige danske kunstinstitutioner.

Du vil downloade en .zip-fil med alt materiale

Booking

Giovanni Gambino

Booking Agent