Halberg & Friends

Explore on

De Magiske Sange – Før og NU – en farverig rejse gennem 40 års sangskrivning

De allerstørste hits vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halbergs hånd er de sidste 8 år blevet spillet på livescenerne med bandet HALBERG & FRIENDS. Fra efteråret 2022 drager de igen landet rundt med et håndplukket udvalg af de bedste sange fra de sidste 40 år – som man bl.a. kender fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh, Lis Sørensen – nu også krydret med en række dugfriske, nyskrevne Halberg & Friends sange. Og som altid med Halbergs melodiske og sprudlende guitar i front.

I Poul Halbergs univers har den gode melodi altid været en vigtig rød tråd og 39 år efter udsendelsen af hans ultimative 80’er klassiker ”Magi i luften” er han altså stadig på landevejen med en perlerække af sine bedste sange – tænk bare på ”Jeg vil la’ lyset brænde”, ” Efterår”, ”Spiller et Spil”, ”Elskes af dig”, ”Mandagsstævnemøde”, ”Brændende læber” og ”Fri for at drømme om dig” ….man kunne blive ved…

Fredag 16. september 2022 udsendte Halberg & Friends debutalbummet “NU”.

“NU” er et album, der sætter den gode melodi i højsædet – som altid når der står Halbergs signatur på en sang. Live spillet i studiet med masser af spilleglæde. Sangene strækker sig fra energiske pop/rock numre – over groovy medium-tempo tracks med drys af blues guitar – til de smukke ballader. Alle melodierne er skrevet af Halberg, og teksterne af nye som gamle bekendtskaber/venner. Fra Elisabeth G. Nielsen, Steffen Brandt og Anne-Dorthe Michelsen – til Alberte Winding , Sys Bjerre og Marcus Winther-John. En enkelt tekst af Degn & Schandorf, og så er der en speciel smuk hilsen i form af en tekst fra Mona Larsen – første samarbejde mellem Poul og Mona siden 80’erne.

Halberg & Schandorf – 2 af de oprindelige medlemmer af ”Halberg Larsen”, keyboardspilleren Gorm Bülow, trommeslagen Jesper Thomsen samt den fortryllende sangerinde Heidi Degn – giver de mange gode sange nye vinger.

Og står der Halberg på plakaten, er der selvfølgelig også masser af god guitar i vente på en aften, hvor han sammen med sine Friends vil fyre den max af.

Følg Halberg & Friends her:

Website | Facebook | Instagram | YouTube

 

Du vil downloade en .zip-fil med alt materiale

Booking

Andreas Holmsgaard

Booker