Gulddreng

Explore on

Book Gulddreng hos PDH Music - officielt bookingbureau

Gulddreng – uden sammenligning det største fænomen i dansk musik i nyere tid.

Gulddreng aka Malte Ebert er uden sammenligning det største fænomen i dansk musik i nyere tid – og det med en samlet produktion på bare 8 tracks: ”Se mig nu”, ”Model”, ”Drikker for lidt”, ”Nemt”, ”Guld jul”, ”Ked af det”, ”Hva´så?” og “ Utro”. Alle sangene har været #1 på hitlisten – og har tilsammen haft mere end 70 mio. afspilninger på Spotify. Det blev også til væg-til-væg airplay til to af de ti mest spillede videoer på YouTube – og Årets Publikums Pris ved Danish Music Awards 2016.

Det må siges at være et gennembrud af den helt sjældne slags. Gulddreng er bling, champagne, damer og dobbeltarmbåndsur – og nok også en god portion selvironi og helt sikkert en sjælden sans for at skrive hits til tiden.
Gulddrengs store guldshow i Store Vega blev hurtigt udsolgt, og flere shows måtte annonceres. De fire største byer blev i starten af året badet i guld og hitsingler, for indtil da havde det kun været muligt at opleve Gulddreng live på diskoteker landet over, men hitfænomenet besluttede sig heldigvis for at samle et band og præsentere musikken i de rammer, den egentlig var tiltænkt.

Gaffas anmelder skrev bl.a.: ”… Gulddreng har uden tvivl bestået sin manddomsprøve til UG og beviser samtidig, at der også gemmer sig et talent bag solbrillerne og alle guldsmykkerne…”

Booking

Malte Birkelund Erbs

Booking Agent