Ginman / Blachman / Dahl

Book Ginman/Blachman/Dahl hos PDH Music - officielt bookingbureau

Hvis du ikke allerede har oplevet denne enestående trio live, så kan du glæde dig over, at du har noget til gode. Trioen, bestående af bassist Lennart Ginman, trommeslager Thomas Blachman og pianist Carsten Dahl, har igennem årtier været omtalt som Danmarks bedste jazz-trio og er netop nu aktuel med pladen ”What´s to come”.

Med telepatisk, indforstået og ubegrænset musikalitet, er det som om, at selve jazzhistorien taler igennem dem i ambitionen om at skabe en videreførelse og fremtid for jazzens fundamentale, kreative menneskesyn.

For første gang nogensinde vil trioen gerne åbne op for en formidlingskoncert, hvor de igennem musikalske eksempler viser, hvordan man får skabt det perfekte og mest svingende samarbejde med komplet individuel frihed til at interagere med hinanden i splitsekundets præcision og nærvær. Havde dansk erhvervsliv fattet denne lektie, ville alle CEOs være jazzmusikere i dag – det er dog ikke for sent – vi er kun lige begyndt. Alle tre individer evner på musisk vis at verbalisere deres ekstremt overophedet indre følelsesliv ikke bare igennem jazzen men også igennem verbal, retorisk overskud og nuance.

Du vil downloade en .zip-fil med alt materiale

Booking

Malte Birkelund Erbs

Booking Agent

Jon Lynge Larsen

Booking Agent

Booking