Fräulein

Fräulein

Explore on

Book Fräulein hos PDH Music - officielt bookingbureau

En tur i et sommerhus på Langeland gjorde udsalget for Anna, Emil og Jeppe, der har kendt hinanden i 8 år og fundet hinanden i trioen Fräulein. De sætter ild til det gamle og ser hvad der gemmer sig i asken. Fräulein har spillet længe sammen, men aldrig været så personlige som nu, og deres debutalbum rummer historien om at finde sig selv og hinanden. At turde dele livets op- og nedture. At turde række ud og stole på, at man kan sige det, man har på hjerte.

Vi griner og græder med de historier der kommer frem og hjælper hinanden med at fortælle dem. Numrene er en blanding af at turde være sig selv og give slip på den fortælling man har opbygget om hvem og hvad man er”, fortæller trioen fra Fyn om deres debutplade, en ”selvhjælpsbog” der er fuld af sange om venskab, utilstrækkelighed, mødet med den store kærlighed, angsten for at miste, tilgivelse, beundring, fortvivlelse, break ups og ikke mindst en vitalitet, der stråler igennem hele albummet.

16. februar udkom det længe ventede debutalbum med Fräulein, numrene er valgt blandt 200 sange, de har skrevet sammen de seneste år.

Bandet har tidligere modtaget et talentlegat samt priser fra Jelling og Tinderbox. En 100 meter lang kø til deres koncert på sidste SPOT festival vidnede også om, at her var noget specielt i vente. Udover god airplay det meste af 2023 med specielt singlen ”Hvad vil du ha” (#12 på charten), gjorde Anna, Jeppe og Emil sig også bemærket på live-scenerne, hvor de bla. var support for Love Shop. De blev også sidste år udvalgt af DBU til at skrive VM sangen til kvindelandsholdet i fodbold.

Du vil downloade en .zip-fil med alt materiale

Booking

Malte Birkelund Erbs

Booking Agent