Flavio

Book Flavio hos PDH Music - officielt bookingbureau

Flavio har brugt de sidste år på at udvikle sit musikalske udtryk og er klar til at indtræde den danske, samt internationale musikscene, med ny energi og sange.

Det kan sagtens være at du ikke helt ved hvem Flavio er lige nu. Men det kommer snart til at ændre sig. Og måske virker han faktisk lidt bekendt alligevel. Bag artsiten Flavio står den tidligere forsanger fra FOOL, Adrian. Navnet Flavio stammer fra hans peruvianske rødder, hvor både hans far og farfar, begge hedder Flavio, hvilket også er derfor han går under navnet Flavio 3 på Instagram.

Flavio’s lyd er et mix mellem tung hiphop og nutidig pop. Mixet gør, at melodierne han skaber, får en moderne og frisk lyd. Lyrikken i hans sange har han selv skrevet, hvilket gør musikken mere ægte, nærværende og meningsfuld.

Flavio er en artist med masser af energi, der får publikum op og stå når han performer. Dette har vi før set, da han optrådte på Roskilde Festival, Smukfest, Distortion og Jelling Festival i tidligere duo-gruppe FOOL, der lynhurtigt slog sig fast på den danske musikscene med hittet ”Strapped”, der udkom i 2018. Sangen placerede sig hurtigt i toppen af de danske hitlister, og formåede at holde sig i top-10 i fire måneder.

Du vil downloade en .zip-fil med alt materiale

Booking

Andreas Holmsgaard

Booker