Djämes Braun x Vild $mith

Book Djämes Braun x Vild Smith hos PDH Music - officielt bookingbureau

Sommeren 2023 slår de pjalterne sammen og garanterer en kæmpe fest fyldt med hits. +100 millioner streams, utallige guld og platin albums/singler og over 1.000 shows i bagagen.

De seneste 10 år har det med andre ord været umuligt at komme udenom Djämes Braun og Vild Smith som har været allestedsværende på både hitlister, radio og samtlige Danmarks festivaler og dansegulve.

Begge bands har hver for sig cementeret som nogle af DKs største hitmagere og er notorisk kendt for deres energi og berygtede liveshows.

I 2022 tog de to bands for første gang på festival-tour sammen og væltede hele Danmark med deres massive hits og et brag af et show. “Fælles touren bekræftede os i at vi i den grad stadig har berettigelse på de store festival scener, og at vi leverer en fest udover det sædvanlige, der samler generationer på tværs, og vi er utrolig rørt over den fænomenale modtagelse vi fik ved hvert show” udtaler Djämes Braun & Vild Smith

Turneen resulterede også i tilblivelsen af en masse ny fællesmusik og demoer, som løbende blev testet på publikum undervejs på touren. Ét af de numre der vakte størst begejstring var nummeret “Houdini” som folk øjeblikkeligt kunne synge med på og som hurtigt blev en publikumsfavorit. Derfor har drengene efterfølgende været i studiet og færdiggøre “Houdini” og arbejde på en masse ny musik sammen, som kulminerer med en fælles EP i august 2023.

Det betyder også at begge bands har besluttet sig for at slå pjalterne sammen igen i 2023, hvor de er klar til endnu en tour, denne gang med bagagen fyldt med nye hits og alle klassikerne, såsom “Fugle”, “Kvinder og Kanoner”, “Farlig Tiger”, og “Inficeret” fra Djämes Braun, og “Gør Det Godt”, “Det Ik Sket”, “Send Nudes” og “Vild idag syg imorgen” fra Vild Smith.

Når Djämes Braun x Vild Smith ruller fest og hitmaskinen ud, er der ikke plads til ligegyldigt fyld – gør jer derfor klar på at synge med og forvent et show proppet med udelukkende bangers.

Du vil downloade en .zip-fil med alt materiale

Booking

Malte Birkelund Erbs

Booker