Blue Foundation

Book Blue Foundation hos PDH Music - officielt bookingbureau

BLUE FOUNDATION
SWEEP OF DAYS – ALBUMKONCERT

Danske Blue Foundation inviterer til unik 20-års jubilæumskoncert for albummet Sweep Of Days, hvor gennembruddet fra 2004 opføres i sin helhed på Det Kongelige Teaters Gl. Scene i København fredag 24. maj 2024. Det banebrydende elektroniske band, Blue Foundation, består af duoen Tobias Wilner og Bo Rande, sammensmelter ubesværet elementer fra elektronisk musik, triphop, ambient og dream pop. Deres musik karakteriseres ved æteriske melodier, hjemsøgende vokaler og komplekst designede lydlandskaber. Fusionen af elektroniske beats med organisk instrumentation skaber fængslende og transcenderende musik, der har tryllebundet lyttere verden rundt siden bandets start i 2000. Albummet ’’Sweep Of Days’’ fra 2004 gav bandet status som pionerer indenfor elektronisk musik og står i dag som et ikonisk mesterværk der forener elektronisk musik, dream pop og trip-hop. ’’Sweep Of Days’’ vandt DMA, gik guld, og lå igennem 62 uger på den danske top-40-albumliste. Singlen ’Sweep’ opnåede desuden international anerkendelse, da den blev brugt i den populære film ’Miami Vice’. ’’Sweep Of Days’’ forbliver en tidløs klassiker og et bevis på kunstnerisk innovation og kreativitetens vedvarende magt. Om udsigten til at opføre albummet live forklarer Bo Rande:
”Jeg voksede stort set op på Gamle Scene på Det Kongelige Teater, da min mor var skuespillerinde her i 12 år af min barndom, så det bliver en meget speciel oplevelse for mig at spille her. Som Blue Foundation ser vi det som en ultimativ oplevelse at spille på Danmarks smukkeste scene, så vi ser virkelig frem til koncerten” Bandets diskografi består af syv albums og adskillige EP’er og deres musik er brugt i film som Twilight, Miami Vice og i tv-shows som CSI: Miami og The Vampire Diaries.”

Blue Foundation er en musikgruppe dannet i London af Tobias Wilner. Det særegne og umiskendelige ved Blue Foundation opstår i mødet mellem de to stærke bagmænd, Bo Rande og Tobias Wilner, som stadig er kernen af Blue Foundation i 2023. Ved koncerten på Gamle Scene er frontvokal besat af Helena Gao. Bandet vil ved senere lejlighed skrive mere om hvem der er med på scenen.
Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at opleve det magiske album live fredag 24. maj 2024 på Det Kongelige Teaters Gl. Scene. Billetter i forsalg via Ticketmaster.

Du vil downloade en .zip-fil med alt materiale

Booking

Malte Birkelund Erbs

Booking Agent