Awinbeh

Explore on

Debutalbummet ’life stories’ består af kapitler, momenter og historier fra Awinbehs liv op igennem 10’erne. Et årti der, for Awinbeh, startede i Aarhus og tog ham via Berlin til København – fra ung mand til voksen. ”Fælles for historierne er, at de handler om at og om at sidde fast- og komme videre; i et usundt forhold, i en gammel idé, en uendelig fest, eller det at jeg flyttede fra provinsen på Djursland.”, forklarer Awinbeh.

Rejsen til “life stories” startede for ca 3 år siden da Awinbeh stod på en skillevej i sit liv: “jeg var midt i tyverne og havde inden for en kort periode stoppet et længerevarenede forhold, brækket min arm, – tabt mig 10 kilo, stoppet i mit gamle band og lagt guitaren på hylden – hvilket alt ialt var et kæmpe wake-up call til, at der skulle ske noget nyt.

Følelsen af at ville videre og væk – prøve noget nyt, se noget nyt – er netop hvad pladens 1. kapitel “new” handler om: at flytte fra en lille provinsby til en storby i en ung alder, med udgangspunkt i min sidste aften inden jeg flyttede hjemmefra – hvor jeg sad ude i haven og røg cigaretter, kiggede på stjerner og drømte om alle de ting jeg gerne gøre, se og opleve en dag.

På farten møder man nogle mennekser, der ændrer ens tilgang og til tider indre liv.

Du vil downloade en .zip-fil med alt materiale

Booking

Andreas Holmsgaard

Booker